TELEFON:

+40 756 094251

E-MAIL:         [email protected]
c

Ivoi Lovarda - Ivo Riding Hall

Cum să te pregătești pentru o călătorie ecvestră ca un profesionist

Vasele zone sălbatice din județul Harghita oferă o minunată echitație cu o atmosferă cu totul specială - priveliști largi până la orizont, râuri cristaline și câmpii muntoase nesfârșite.

Excursiile noastre montane sunt potrivite pentru călăreți de o gamă largă de vârstă și abilități, inclusiv pentru începători. Folosind cai islandezi rezistenți și cu un temperament bun, care sunt ideali pentru a călări pe acest teren, puteți alege între excursiile noastre de jumătate de zi, de o zi sau de mai multe zile pentru a explora natura sălbatică a munților Harghita.
Plimbarea călare în această zonă vă oferă o ocazie excelentă de a vă apropia de natură, cu șanse bune de a vedea căprioare, iepuri sălbatici și vulpi. Printre păsările notabile se numără acvilele și barza neagră. Parcul Ivo Wildlife Park se află chiar lângă ferma noastră. Acest parc găzduiește mai multe specii locale, cum ar fi căprioarele, cerbii roșii, cerbii ghemuiți și mufloni.

Tururile noastre ghidate reprezintă o vacanță de echitație plăcută și accesibilă și reprezintă opțiunea ideală pentru cei care doresc să descopere plăcerea unică de a călări într-o regiune sălbatică.

Echipamentul de călărie pentru excursiile noastre depinde de sezon. Este foarte important să vă îmbrăcați în funcție de sezon. Aici găsiți o scurtă listă de verificare a ceea ce vă recomandăm pentru excursiile noastre de o zi și de jumătate de zi:

  • Jodhpurs sau pantaloni confortabili (nu blugi)
  • Tricou și vestă
  • Geacă sau jachetă de ploaie pe vreme rece
  • Geantă de șa
  • Cizme de călărie sau de drumeție - În timpul excursiilor de călărie pot exista scurte porțiuni de drumeție, așa că este important ca încălțămintea să fie confortabilă pentru activitățile cumpărate.
  • Cască de echitație -obligatorie, în cazul în care călărețul nu are propria cască, aceasta este pusă la dispoziție la fermă la cerere.
  • Protector de spate
  • Mănuși de călărie