TELEFON:

+40 756 094251

E-MAIL:         [email protected]
SALA DE ECHITAȚIE IVÓ NOI ♥ CAII ISLANDEZI BUCURAȚI-VĂ DE PLIMBARE Lăsați în urmă viața stresantă și explorați un loc ascuns, departe de aglomerația turistică și în afara traseelor bătute. MAI APROAPE DE NATURĂ Excursie de echitație prin Munții Harghita

Mare pentru toate vârstele

Echitația este o activitate potrivită pentru toate vârstele. Avem mare grijă atât de caii noștri, cât și de oaspeții noștri. Consultați serviciile și prețurile noastre.

Învață să călărești

Calul islandez este perfect pentru a începe să înveți datorită naturii sale calme, amabilității și robusteții.

Faceți o excursie călare

Lăsați în urmă viața stresantă și explorați un loc ascuns, departe de aglomerația turistică și în afara traseelor bătute.

Faceți cunoștință cu experții noștri

Albert András

Fondator al Ivo Riding Hall, Andras nu-și poate imagina viața fără iubiții săi cai islandezi, unde își petrece cât mai mult timp posibil, nu numai pentru a se ocupa de sarcini administrative, ci și pentru a preda - deoarece este instructor calificat -, a conduce excursiile călare, a întâmpina vizitatorii și a fi un tip grozav în general.

Verestoy Katalin

Întotdeauna o apariție plină de bucurie, Katalin este persoana perfectă pentru a fi alături de dumneavoastră în timp ce descoperiți bucuriile și uneori dificultățile echitației. Ea conduce, de asemenea, programul ``Programul de echitație terapeutică pentru copii``, răbdarea și dedicarea ei nesfârșită ajutând până acum o mulțime de copii și părinți.

Dr. Pál Magos Ágoston

Dr. Pál este chiar Dr. Pol al nostru. Un mare medic veterinar specializat pe cai, el este un membru esențial al echipei. Caii noștri sunt fericiți și sănătoși datorită îngrijirii și cunoștințelor sale. Dar îl veți găsi, de asemenea, în excursii și, uneori, îi va învăța pe oaspeții noștri, împărtășind experiența sa vastă. Mulțumim, doctore!

Contactați-ne

Vă rugăm să ne sunați sau să ne scrieți pentru a face o programare înainte de a ne vizita! Vă mulțumim.

Tel: +40 756 094251 / +40 747 287487

Adresă: 150/F, Izvoare, Comuna Zetea, jud.: Harghita 537362, România    Butonul Sună acum