TELEFON:

+40 756 094251

E-MAIL:         [email protected]
c

Jótállási és visszatérítési politika

Visszatérítési politika

A weboldalunkon termékeket vásárló magánszemélyeknek lehetőségük van arra, hogy a kézhezvételtől számított 14 (tizennégy) naptári napon belül indoklás nélkül elálljanak a szerződéstől.

1. lépés. Az ügyfél kitölti a szerződéstől való elállási nyilatkozatot

Töltse ki gondosan az űrlapot, és e-mailben elküldjük Önnek a visszavonási kérelem beérkezésének visszaigazolását.

Megjegyzés: A szerződéstől való elállásról és a [email protected] e-mail címen értesíthet minket, csak a szerződésben található elállási nyilatkozat e-mail mellékleteként (visszakérés).

2. lépés. Készítse elő a csomagot és küldje el nekünk

Javasoljuk, hogy a terméket az eredeti dobozával együtt, sértetlenül, az összes kapott tartozékkal és címkével, a jótállási igazolással, a számla másolatával és a kitöltött elállási nyomtatvánnyal (visszaküldési kérelem) együtt küldje el. Mindezt megfelelően csomagolva, egy másik dobozban, nem pedig a dobozban. A vásárló elállása a szerződéstől csak akkor lehetséges, ha az elállási értesítéstől számított 14 (tizennégy) szállítási napot betartja. A törvény értelmében a visszaküldés költségei a vevőt terhelik.

Ha a visszaküldés fizetéssel történik, az eladó fenntartja a jogot, hogy a visszaküldendő összeg visszaküldési költségét visszatartsa. Kivételt képez olyan helyzetekben, amikor az ügyfél által kapott termék különbözik méret / szín / kód, a termék megrendelt a helyszínen. Ebben az esetben az eladó vállalja a hibát, és viseli a visszaküldés költségeit.

A visszaküldött csomag rendeltetési címe:

Címzett: ELK FARM SRL
Cím: 150/F, Izvoare, Harghita 537362, Románia

3. lépés. Az összegek visszafizetése

Az eladó a kifizetett termékek értékét a szerződéstől való elállásról szóló értesítéstől számított 14 (tizennégy) napon belül, de legkorábban azon a napon, amikor a termék fizikailag megérkezik az eladóhoz, visszatéríti. A visszaküldési kérelem kitöltésekor az átutalási mód választása is szükséges. Ha a visszatérítést bankszámlára kéri, az ügyfélnek meg kell adnia a számla IBAN-számlaszámát, valamint a bankot, amelynél a számlát megnyitották. Az összeg visszatérítése csak annak az ügyfélnek a számlájára történhet, akinek a terméket kiszámlázták és visszaküldték. Az összeg visszatérítése harmadik fél részére nem teljesíthető.

Felelősség a termék állapotáért

Az Art. 20. cikke szerint a 34/2014 GEO, a 157/2015.06.22-i törvény módosítása szerint a termék károsodásának vagy elvesztésének kockázata akkor száll át a fogyasztóra, amikor a termék fizikai birtokában van, vagy az általa kijelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy birtokában van. A kockázat azonban akkor száll át a fogyasztóra, amikor a termékeket a fuvarozónak átadják, ha a fuvarozót a fogyasztó bízta meg a termékek szállításával, és ezt a lehetőséget a szakember nem biztosította, a fogyasztónak a fuvarozóval szemben fennálló jogainak sérelme nélkül.

A Csekk átvétele opcióval kézbesített és az ügyfél által aláírás ellenében átvett csomagokat nem lehet megváltoztatni vagy visszaküldeni, ha azok sérültek. Feltételezzük, hogy a csomag ellenőrzésével a fogyasztó a termék sértetlenségét a kézbesítéskor a csomag átvételével igazolta. A termék megromlásával kapcsolatos későbbi reklamációkat a fogyasztó hibájának tekintjük, és ha az érintett termék visszaküldését kívánják, kárbecslést készítünk, és az ügyfélnek visszatérítendő összeget csökkentjük a sérüléssel.

Jogi rendelkezések

Az Art. 34/2014 GEO 9. cikke értelmében a vevőnek, ha elégedetlen a termék teljesítményével vagy minőségével, vagy ha a termék nem felel meg az igényeinek, joga van a termék átvételétől számított 14 (tizennégy) naptári napon belül egyoldalúan felmondani a szerződést. A szerződés felmondása esetén a terméknek eladási állapotban, az összes tartozékkal, használati utasítással és esetleges szoftverrel, valamint az eredeti jótállási jeggyel együtt kell lennie, és a dobozának nem szabad sérültnek lennie.

Az Art. 13. GEO 34/2014 A termékre kifizetett összegek visszatérítése a szerződés megszűnését követő 14 (tizennégy) napon belül történik, az ügyfél köteles a csomagot a szerződés megszűnésétől számított 14 (tizennégy) napon belül elküldeni az eladónak, Ellenkező esetben a kifizetett termékek értékének visszafizetése addig, amíg a termék fizikailag el nem éri az eladót.

Fontos

Nem tartoznak a szerződés egyoldalú felmondására, a sérült vagy a vevő által hibás termékek, valamint azok, amelyeket vállaltak, vagy amelyek alkatrészeit kicserélték, vagy a nem működő termékek, amelyek javításra vagy cserére kötelezettek a garancia keretében.

Az Art. 16. cikke szerint a visszatérési jog alól a következők szerint mentesülnek:

Olyan termékek, amelyek ára a kereskedő által nem ellenőrizhető pénzügyi piaci kurzusok ingadozásától függ;
a fogyasztó specifikációi szerint kivitelezett vagy a fogyasztó kérésére testre szabott termékek, valamint azok, amelyek természetüknél fogva nem küldhetők vissza, vagy amelyek gyorsan romlanak vagy lebomlanak;
Termékek gyártása vagy fogyasztói igény szerint - egyedi megrendelésre. A vásárlói előírások szerint importált termékek, valamint a beszállítónak megrendelt speciális tételek;
olyan lezárt termékek biztosítása, amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból nem küldhetők vissza, és amelyeket a fogyasztó felbontott;
A készletet alkotó termékeket készletként kell visszaküldeni. A termékekhez mellékelni kell az összes tartozékot, amellyel együtt szállították, valamint az összes kapott terméket.
Beépített, felszerelt vagy használt készülékek;
a ruházat vagy lábbeli kopásnyomokat mutat vagy sérült;
olyan termékek, amelyek a helyes kicsomagolás következtében szennyeződtek, így a szállítás során megsérültek;
Egyéb termékek, amelyeken kopás vagy fogyasztás nyomai láthatók.

Ha a termék visszaküldésekor a terméken sérülések, kopás, karcolások, ütések, tartozékok vagy hiányzó dokumentumok nyomai láthatók, fenntartjuk a jogot, hogy a terméket elfogadjuk, és az esedékes csökkenésnek megfelelő összeggel csökkentjük az értékét, amelyet a behozott károk felmérése eredményeként közlünk. Fenntartjuk továbbá a jogot, hogy visszautasítsunk minden olyan visszaküldést, amely nem felel meg a visszaküldési feltételeknek, fizikailag vagy sérült.

Az árukra vonatkozó jótállás

Az eladó által forgalmazott valamennyi árura - a rezsibilis eszközök kivételével - a hatályos jogszabályoknak és a gyártók kereskedelmi politikájának megfelelő jótállási feltételek vonatkoznak. Az áruk újak (kivéve az újraértékesített árukat), eredeti csomagolásban vannak, és az egyes gyártók által engedélyezett forrásokból származnak.

Az eladó által értékesített és szállított áruk esetében a jótállási jegyeket vagy közvetlenül a gyártó állítja ki, ha rendelkezik országos szervizhálózattal, vagy az eladó által elfogadott szervizpartner állítja ki. Az eladó által elfogadott szervizpartner által kiállított jótállási jegyek esetében az eladó "Pick-Up & Return" szolgáltatást nyújthat, amely az áru átvételét és átadását jelenti diplomás feltételek mellett.

Az eladó által a partnereken keresztül értékesített és szállított áruk esetében a vevő a szállításkor minden egyes árura, aki garanciát vállal, garanciális tanúsítványt kap, amely tartalmazza a garanciális időszak alatt javítást végző szervizközpont minden adatát. Az eladó által a partnerein keresztül vásárolt árukra a garanciát a jótállási jegyen feltüntetett, az eszközre vagy az eladóra vonatkozó meghatalmazott szerviz nyújtja.

Az Agreat szervizpartner által kiállított jótállási jegyekkel rendelkező jótállási termékek esetében az eladó ezeket a jótállási jegyeket és kizárólag elektronikus formában küldheti el a vevő számára a jótállási jegy hozzáadásával vagy e-mailben, a vevő által a fiókjában megadott e-mail címre.

A megrendelt árura vonatkozó jótállási jegy megfelelő közlése érdekében a vevő köteles bármikor frissíteni a fiókjában lévő adatokat, és hozzáférni a fiókjában lévő minden egyes megrendeléssel kapcsolatos információkhoz és dokumentumokhoz.

A kommunikáció ezen módja révén a vevő, az eladó weboldaláról hozzáférve a számlájához, képes lesz az eladó által kiadott garanciajegyek nyilvántartását vezetni, azokat elmenteni és archiválni, viszont bármikor és bármilyen módon, ahogyan csak akarja. Ha ez az információ 48 (negyven test) órán keresztül nem érhető el az ügyfélszámlán, kérjük, adja meg ezt.

A gyártók által kiállított jótállási jegyek esetében a Pick-Up & Return szolgáltatást tudjuk Önnek felajánlani, amely az áru ingyenes átvételét és kiszállítását jelenti. Ön bármikor dönthet úgy, hogy közvetlenül a tanúsítványon feltüntetett legközelebbi szervizközpontban jelentkezik. Ez a felhatalmazott gyártói központ átveszi a teljes felelősséget a garancia megoldására.

A jótállási jegy hiányát az áru átvételét követő 48 órán belül kell bejelenteni az eladónak. Kérjük, hogy ezt a szempontot vagy a [email protected] e-mail címen, vagy telefonon a 0724046759-es telefonszámon jelezze. Bármilyen későbbi utalás nem kerül figyelembe vételre.

Az újraszigorított áruk esetében a jótállási jegyet az eladó állítja ki, és a jótállás az ugyanazon áru jótállási idejétől eltérő időtartamra is vonatkozhat, lepecsételve. A jótállási időszakot a jótállási jegyben minden egyes közösen újraszabályozott termékre vonatkozóan meg kell határozni. Az újrahűtött eszköz használatának, kezelésének és szállításának feltételei megegyeznek a lezárt termékekével, és ugyanazokat a szolgáltatásokat élvezik, hacsak a termék oldalán másként nem szerepel.

A garancia a következő esetekben szűnik meg: nem megfelelő használat, természeti katasztrófák, termékjavítási teszt, az azonosító penész sérülése. A termékeket a garancia keretében az eredeti számlával és a jótállási igazolással, a termékhez tartozó tartozékokkal és lehetőleg az eredeti, sérülésmentes csomagolásban kell benyújtani.

A honlapon forgalmazott termékek jogi garanciát élveznek a megfelelőségre.