TELEFON:

+40 756 094251

E-MAIL:         [email protected]




IVÓ LOVARDA ♥ IZLANDI LOVAK ÉLVEZZE AZ UTAZÁST Hagyja maga mögött a stresszes életet, és fedezzen fel egy rejtett helyet, távol a turistaáradattól és a kitaposott ösvényektől. KÖZELEBB A TERMÉSZETHEZ Lovas kirándulás a Hargita-hegységben

Nagyszerű minden korosztály számára

A lovaglás minden korosztály számára alkalmas tevékenység. Nagy gondot fordítunk lovainkra és vendégeinkre egyaránt. Tekintse meg szolgáltatásainkat és árainkat.

Tanulj meg lovagolni

Az izlandi ló nyugodt természete, barátságossága és robusztussága miatt tökéletes a tanulás megkezdéséhez.

Kiránduljon lóháton

Hagyja maga mögött a stresszes életet, és fedezzen fel egy rejtett helyet, távol a turistaáradattól és a kitaposott ösvényektől.

Vásároljon Ön és lova számára

Nézze meg üzletünket további termékekért

Biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg nagyszerű terméket fog találni a YOU és A LOVAD

Nézzen körül

Ismerje meg szakértőinket

Albert András

Az Ivo Lovarda alapítója András nem tudja elképzelni az életét szeretett izlandi lovai nélkül, ahol a lehető legtöbb időt tölti, nemcsak az adminisztratív feladatokkal foglalkozva, hanem tanítással - mivel képzett oktató -, a lovas túrák vezetésével, a látogatók üdvözlésével és általában véve a nagyszerűségével.

Verestoy Katalin

Katalin mindig vidáman jelenik meg, és a tökéletes személy, aki melletted lehet, amikor felfedezed a lovaglás örömeit és néha nehézségeit. Ő vezeti a ``Terápiás lovaglás gyerekeknek`` programot is, végtelen türelmével és odaadásával már rengeteg gyereknek és szülőnek segített.

Dr. Magos Pál Ágoston

Dr. Pál a mi sajat Dr. Pol-unk. A lovakra szakosodott nagyszerű állatorvos a csapat kritikus tagja. Lovaink boldogok és egészségesek az ő gondoskodásának és tudásának köszönhetően. De a kirándulásokon is megtaláljátok őt, és néha tanítja vendégeinket, megosztva hatalmas tapasztalatát. Köszönjük Doki!

Kapcsolatfelvétel

Kérjük, hívjon vagy írjon nekünk, hogy időpontot tudjon egyeztetni, mielőtt meglátogatna minket! Köszönjük!

Tel: +40 756 094251 / +40 747 287487

Cím: Zetea, Jud.: Harghita 537362, Romania



    Hívás most gomb